Ontmoet onze experts op de beurs

Gaat u een huis bouwen of hebt u verbouw-, tuin- en interieurplannen? Dan is een bezoek aan de Beurs Eigen Huis een echte aanrader. Laat u inspireren en adviseren door experts in het derde weekend van maart tijdens de grootste bouw- en verbouwbeurs van Nederland.

Als bezoeker van de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht krijgt u in korte tijd een totaaloverzicht van specialisten en merken voor het bouwen, verbouwen en inrichten van uw woning die u helpen om uw droomhuis te realiseren. 

U kunt op ons bouwen

Ook Vereniging Eigen Huis is vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart aanwezig op de beurs. Kom naar de lezingen en stel uw vragen in de Eigen Huis stand B2.49. Zo komt uw droomhuis stap voor stap dichterbij. 

Elke dag drie lezingen

Onze financiële, fiscale, bouwkundige en juridische specialisten geven dagelijks drie presentaties op het sprekersplatform:

  • Volgende woning… hoe zit dat financieel? 
    Als u naar een volgende woning verhuist, kunt u uw hypotheek wel meenemen? Hoe lang kunt u de rente aftrekken? Wat doet u met uw eigen geld? En kunt u profiteren van de lage rente? Wij wijzen u de weg in dit financiële doolhof.
  • Super energiezuinig wonen! 
    Dikke isolatiepakketten, geavanceerde ventilatiesystemen en duurzame energie: woningen worden zuiniger. Maar wat zijn de gevolgen voor comfort, de leefgewoonten en waar dient u rekening mee te houden bij verbouwingen? 
  • Een huis laten bouwen... Hoe pak je dat aan?
    De koop van een kavel, gemeentelijke bouwregels, het ontwerp van uw woning, het inschakelen van een aannemer. Ziet u door de bomen het bos niet meer? De belangrijkste juridische aandachtspunten op een rij. 

Met ledenkorting naar de beurs

Speciaal voor u als lid van Vereniging Eigen Huis kunt u met € 7,50 korting naar de beurs op 17, 18 of 19 maart. Kosten zijn exclusief btw en € 1,50 transactiekosten (per transactie, niet per toegangskaart). Ga naar de inschrijfpagina van de (ver)bouwbeurs voor meer informatie en bestel uw toegangskaarten met de kortingscode VEH1703.

Inschrijven

Slim (ver)bouwen

Meer weten over bouwtechnische kwaliteit, energie besparen en de financiering van uw huis? Bezoek onze stand B2.49 en ontmoet onze experts.

Inschrijven