Zo regelen wij uw hypotheek

 

Hypotheekadvies* van Vereniging Eigen Huis is de veiligste keuze voor iedereen met een woonwens. Ook als u, bijvoorbeeld als zzp’er, lastiger aan een hypotheek kunt komen. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en kritisch op het aanbod. En als 100 % dochter van Vereniging Eigen Huis kunt u erop vertrouwen dat wij altijd aan uw kant staan. 

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop kijken. Daarom nemen wij u stap voor stap mee in het proces en laten in 1,5 minuut zien hoe Vereniging Eigen Huis uw hypotheek regelt.

 

Bekijk de video

 

1. Kennismaking

In het eerste gesprek nemen we graag de tijd om persoonlijk kennis te maken. Zo krijgt u ook een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor u kunnen doen. Dit eerste gesprek is altijd gratis, ook als u nog geen lid bent.

2. Analyse en advies

Op basis van uw wensen en mogelijkheden kijken we welke hypotheekvorm het best bij u past en welke geldverstrekker de gunstigste rente en voorwaarden biedt voor uw situatie.

3. Offerteaanvraag en bemiddeling

Bent u het eens met ons advies, dan dienen wij de offerteaanvraag voor u in. Na acceptatie van het voorstel draagt de adviseur uw dossier over aan een binnendienstmedewerker, die de voortgang van uw aanvraag in de gaten houdt.

4. Passeren van de hypotheek

Als alle documenten zijn aangeleverd en goedgekeurd door de geldverstrekker, is het tijd om naar de notaris te gaan. Eerder in het proces schakelt u ook een taxateur in. Wij hebben contacten met geselecteerde partijen in de markt, waar u als klant van kunt profiteren.

5. Beheer en nazorg

Als u de hypotheekakte heeft ondertekend bij de notaris, is het hypotheektraject afgerond.. Gelukkig staan wij ook daarna nog steeds voor u klaar.

Nu een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf de locatie en datum en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Maak afspraak

*De hypotheekadviezen worden verzorgd door Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis, en aangesloten organisaties.