Hoe werkt een koopcoach?

Een koopcoach helpt je bij het kopen van een bestaand huis met onafhankelijk en betrouwbaar advies. Via WhatsApp, mail en telefoon krijg je snel antwoord op al jouw vragen. Hoe werkt het precies?

Kennismaken

Nadat je je hebt aangemeld voor een persoonlijke koopcoach ontvang je een bevestigingsmail met een link. Via deze link maak je een afspraak voor een telefonische kennismaking met de koopcoach. Na het telefoongesprek kent de koopcoach jouw wensen. De koopcoach staat naast je en kan je helpen om in elke stap van het koopproces de juiste keuzes te maken.

Altijd bereikbaar

De koopcoach is altijd bereikbaar. Is jouw persoonlijke koopcoach vrij of ziek? Dan neemt een andere koopcoach het contact tijdelijk over. Je krijgt dus altijd ondersteuning van een deskundige. Jullie houden contact via WhatsApp, mail of telefoon: tijdens onze ruime openingstijden (maandag t/m donderdag van 09.00-21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur) is er altijd een koopcoach beschikbaar.

Ja, ik wil een koopcoach

Is koopcoach geschikt voor alle aankooptrajecten?

De koopcoach is niet beschikbaar voor begeleiding bij de aankoop van:

  • een nieuwbouwwoning
  • een recreatiewoning
  • beleggingspanden

De koopcoach komt niet fysiek bij je langs of gaat mee naar bezichtigingen. Wel is je koopcoach tijdens onze openingstijden altijd via WhatsApp, mail of telefoon bereikbaar voor informatie en advies.

Sta sterker

  • Reken op Vereniging Eigen Huis als de enige onafhankelijke en objectieve expert voor huizenkopers en -bezitters. Onze adviezen en diensten zijn altijd betrouwbaar en zonder commercieel belang.
  • Jouw persoonlijke koopcoach heeft niet alleen jarenlange ervaring met het adviseren van huizenkopers, maar weet ook precies wie van onze experts binnen de Vereniging aanvullend advies kan geven.

Wie zijn onze koopcoaches?

Wie zijn onze koopcoaches?
Je kunt altijd terugvallen op de jarenlange kennis en ervaring van jouw koopcoach. Welke experts staan voor je klaar? Een voorstelrondje. Maak kenniskeyboard_arrow_right

Onze koopcoaches vertellen

Onze koopcoaches vertellen
Wat heb je aan een koopcoach? Onze coaches leggen zelf uit waarmee ze je kunnen helpen en delen hun ervaringen. Lees de blogskeyboard_arrow_right

'Ik ben jouw persoonlijke vraagbaak'

'Ik ben jouw persoonlijke vraagbaak'
Met een koopcoach kun je van de oriëntatie tot aan de sleuteloverdracht rekenen op persoonlijke begeleiding. Sylvia van Leeuwen vertelt over een van haar ervaringen als koopcoach. Lees Sylvia's verhaalkeyboard_arrow_right

Ja, ik wil een koopcoach

Een koopcoach begeleidt je persoonlijk bij de aankoop van een huis en geeft onafhankelijk en betrouwbaar advies. Voor maar € 99.

Aanmelden koopcoach