Vereniging Eigen Huis

Over Eigen Huis Schilderservice

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs
menu

Over Eigen Huis Schilderservice

Is uw huis toe aan een schilderbeurt? Maar waar vindt u een goede en betrouwbare schilder? En hoe beoordeelt u de kwaliteit van het geleverde werk? En hoe beoordeelt u een offerte? Dat blijkt niet altijd even eenvoudig. Veel eigen woningbezitters lopen rond met deze vragen. 

Goed onderhouden buitenschilderwerk is van groot belang voor de waarde van uw woning. Maar zelf uw huis schilderen is een flinke klus en uitbesteden kan een hoop gedoe en geregel met zich meebrengen. Vereniging Eigen Huis helpt eigen woningbezitters met het onderhoud van hun woning. Zo ook met het schilderwerk. Dit doen wij met onze handige Eigen Huis Schilderservice.

Met Eigen Huis Schilderservice (door onze leden gewaardeerd met een 8.2) bespaart u de moeite met het zoeken naar een goede en betrouwbare vakschilder en bent u verzekerd van topkwaliteit schilderwerk met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld door Verenging Eigen Huis in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en een gekwalificeerd netwerk van de beste vakschilders van Nederland.

Bekijk hoe het werkt
Bekijk de voordelen
Bekijk de klantervaringen
Direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen

Sikkens

Op basis van kwaliteit, prijs en distributienetwerk heeft Eigen Huis Schilderservice gekozen voor verfleverancier Sikkens. Een internationaal erkend merk dat hoogwaardige kwaliteit verfproducten levert aan professionele schilders en consumenten. Met de topkwaliteit buitenlakken van Sikkens wordt uw woning maximaal beschermd en blijft uw houtwerk lang goed. Daarom geven wij vier tot zes jaar volledige garantie op het buitenschilderwerk geven.

Uw Schilderwerk B.V.

Voor de uitvoering van het schilderwerk werkt Vereniging Eigen Huis samen met het bedrijf Uw Schilderwerk B.V. dat gespecialiseerd is in schilderonderhoud. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het schilderwerk van Eigen Huis Schilderservice en werkt met zorgvuldig geselecteerde schilders verspreid over het hele land. Hierbij let Uw Schilderwerk B.V. op de manier van werken, kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Zo bent u verzekerd van perfect uitgevoerd buitenschilderwerk.

Gratis vrijblijvende schilder offerte aanvragen

Maak het u gemakkelijk en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan. Wees er snel bij want de agenda’s van onze schilders lopen snel vol.

Online tool bereken direct bij Vereniging Eigen Huis

Vraag snel en eenvoudig uw schilderofferte aan

Eigen Huis Schilderservice (gewaardeerd door onze klanten met een 8.2) is gegarandeerd topkwaliteit met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld door Vereniging Eigen Huis in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en een gekwalificeerd netwerk van de beste vakschilders van Nederland. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en/of bekijk ervaringen van onze klanten.