Onze missie

Vereniging Eigen Huis is er voor iedereen die een huis heeft of van plan is te kopen. Wat doen we precies en wat heeft u daaraan? 

Wat doet Vereniging Eigen Huis?

Als onafhankelijke vereniging helpen wij onze bijna 750.000 leden bij het kopen en het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. Zonder commercieel belang. Om dit te kunnen realiseren zijn wij belangenbehartiger, dienstverlener en woningmarktexpert ineen.

Belangenbehartiger

Belangenbehartiger

Zien we dat huiseigenaren niet gehoord worden of in een bepaalde markt teveel betalen, dan stellen we dit via (politiek) lobbywerk aan de kaak.

Onze actiepunten

Dienstverlener

Dienstverlener

Is (politiek) lobbywerk niet voldoende, dan richten we zelf een dienst op die de markt in beweging brengt, de positie van de huizenbezitter versterkt of onze leden financieel voordeel oplevert.

Bekijk onze diensten

Woningmarktexpert

Woningmarktexpert

Door jarenlange ervaring weten onze experts ontzettend veel over de woningmarkt. U kunt met al uw juridische, financiƫle, fiscale en bouwkundige vragen bij ons terecht.

Vraag advies

Onze inkomsten

Onze inkomsten halen we uit contributie van onze leden en uit diensten die we zelf of in samenwerking met anderen aanbieden. Een sterk ledenbestand is voor ons cruciaal; hoe meer leden, hoe sterker we staan en hoe meer we kunnen bereiken. Al vanaf onze oprichting in 1974 houden wij de jaarcontributie daarom zo laag mogelijk. In verenigingsjaar 2017-2018 is die €27. Het verenigingsjaar eindigt jaarlijks op 30 april.

Meer weten?

Lid worden

Hoe is onze organisatie opgebouwd?

Onze geschiedenis

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid