Eigen Huis Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar betrouwbaar, onafhankelijk hypotheekadvies? De hypotheekadviseurs via Vereniging Eigen Huis helpen u graag om de financiering van uw woning te regelen. En ook als u vragen heeft over uw huidige hypotheek of er verandert iets in uw situatie, denken de  adviseurs met u mee over de best passende oplossing. Komt u voor de eerste keer bij ons op gesprek? Het eerste oriënterende gesprek is bij ons altijd gratis. 

Maak een afspraak 

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken eenvoudig hoeveel u maximaal kunt lenen voor de aankoop van een woning en wat de bijbehorende maandlasten zijn.

Waarom Eigen Huis Hypotheekadvies?

De adviseurs zijn er voor iedereen met een woonwens, ook als u moeilijker een hypotheek kunt krijgen. En uiteraard is kennismaken met ons altijd gratis.

Locaties en adviseurs

Eigen Huis Hypotheekadvies zit verspreid door heel Nederland. Het hypotheekgesprek kan dus altijd bij u in de buurt plaatsvinden.

Besparen op uw hypotheeklasten

Ook als u al een hypotheek heeft, kunt u soms profiteren van de huidige lage rente. Wellicht is oversluiten voor u een optie. Rentemiddeling wordt ook steeds meer aangeboden. 

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Plan een afspraak