Het aanbod op maat. Wat kunt u verwachten?

De leverancier die voor de scherpste prijs hoge kwaliteit zonnepanelen kan leveren, wint de veiling. Hierna ontvangt u per e-mail een persoonlijk aanbod. Dit aanbod is een compleet pakket: u krijgt zonnepanelen inclusief de installatie, een monitoringsysteem en goede garantievoorwaarden.

De zonnepanelen

Na de veiling ontvangt u per e-mail een persoonlijk aanbod. Hierin staat welke zonnepanelen u krijgt. U kunt kiezen voor een zonnepanelensysteem met 4 t/m 40 panelen. Het systeem is standaard serieel geschakeld, negen van de tien keer het meest rendabel. De zonnepanelen voldoen minimaal aan de volgende eisen:

  • Vermogen: minimaal 275 wattpiek
  • CE-keurmerk
  • TÜV-keurmerk of soortgelijk
  • Polykristallijn (blauw)
  • Formaat: ongeveer 100 x 165 cm
  • Minimaal module-rendement: 15,96 %

U kunt ook kiezen voor zwarte panelen. Deze worden aangeboden tegen een meerprijs. U kunt deze voorkeur op uw persoonlijke aanbodpagina selecteren. De prijs wordt dan direct aangepast.

Wilt u een parallel geschakeld systeem of meer dan 40 panelen op uw dak? Bespreek deze wensen na de acceptatie van uw persoonlijke aanbod met de leverancier.

Installatie van de zonnepanelen

Naast de zonnepanelen zijn de installatie en het installatiemateriaal inbegrepen in het aanbod. Een gecertificeerde installateur, gekozen door de leverancier, komt de zonnepanelen en de omvormer plaatsen en zorgt voor de aansluiting van de zonnepanelen op uw meterkast (inclusief aanpassingen die mogelijk nodig zijn, zoals het aanleggen van een extra groep).

Monitoringsysteem

Bij uw persoonlijke aanbod hoort ook een monitoringsysteem, dat door de leverancier wordt geïnstalleerd. Hiermee kunt u via smartphone, tablet of computer volgen hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken.

Garantie op de zonnepanelen

De leveranciers die meedoen aan onze Collectieve Inkoop Zonnepanelen moeten een minimale garantie kunnen bieden. Zo bent u verzekerd van een goede garantie op uw zonnepanelensysteem. De volgende garantievoorwaarden kunt u minimaal verwachten:

Installatiegarantie van 10 jaar

De installatiegarantie garandeert de werking van systeemonderdelen. Blijkt een zonnepaneel bijvoorbeeld niet goed aangesloten, dan valt dit onder de installatiegarantie. De leverancier komt het probleem verhelpen.

Productgarantie van 10 jaar

Op de systeemonderdelen, zoals de zonnepanelen en de omvormer, zit een productgarantie van minimaal 10 jaar. Als een zonnepaneel bijvoorbeeld niet goed werkt, wordt deze vervangen door hetzelfde of minimaal een gelijkwaardig product.

Vermogensgarantie van 25 jaar

Ook op het vermogen van het zonnepanelensysteem zit garantie. Het vermogen van zonnepanelen neemt in de loop der jaren enigszins af. De vermogensgarantie geeft u de zekerheid dat de panelen na 10 jaar in ieder geval nog 90 % van het oorspronkelijke vermogen hebben en de 15 daaropvolgende jaren nog 80 %. Daalt het vermogen harder, dan worden de materialen vervangen of wordt u gecompenseerd voor de verloren stroom.

Kwaliteit en controle

Om u te verzekeren van een goede kwaliteit van het zonnepanelensysteem, stellen we eisen aan de gebruikte materialen.
Een onafhankelijke organisatie voert steekproefgewijs controles uit. Hierbij kijken ze naar de veiligheidsmaatregelen die zijn genomen tijdens installatie, de bouwkundige aspecten en de prestatie van het systeem.

Vrijblijvend inschrijven

Kies eerst uw regio
Vrijblijvend inschrijven
Schrijf u vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem voor een scherpe prijs.

Ervaringen met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen


Eigen Huis had alles goed voor ons uitgezocht 
'Wij wilden al een tijdje zonnepanelen aanschaffen, maar hadden allerlei vragen over prijs, kwaliteit en garantie. Het vergelijken van verschillende offertes bracht ons niet dichter bij een besluit. Eigen Huis had alles goed voor ons uitgezocht waardoor de keuze makkelijk was. We zijn heel tevreden met het resultaat en het is erg leuk om op elk moment van de dag via de app te kunnen zien hoeveel elektriciteit de zonnepanelen leveren.'

- Familie Mos uit Zeist -


Ik heb mijn deelname als zeer goed ervaren
'Ik heb mijn deelname aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen als zeer goed ervaren. Ik deed mee om een objectief beeld te krijgen van wat er te koop is, en om te zien of een veiling de goedkoopste optie is. Het bedrijf dat de panelen heeft gemonteerd heeft goed werk geleverd.'

- Meneer Mordang uit Den Bosch -

Meer over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen?

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen?
Iedereen kan meedoen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Schrijf u vrijblijvend in en ontvang na de veiling een aanbod op maat. Zo werkt hetkeyboard_arrow_right

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Hoe weet ik of mijn dak geschikt is voor zonnepanelen? Kan ik op meerdere dakdelen zonnepanelen laten leggen? Veelgestelde vragenkeyboard_arrow_right

Meer over zonnepanelen

Meer over zonnepanelen
Als uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wekt u direct groene stroom op. Ontdek hoe zonnepanelen werken en wat ze opleveren. Over zonnepanelenkeyboard_arrow_right