Samen de beste deal voor zonnepanelen

Wilt u een lagere energierekening en tegelijk uw bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Zonnepanelen zijn een verantwoorde investering waarmee u groene stroom opwekt en geld bespaart. Bij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen doen wij het lastige uitzoekwerk en informeren u helder. En door samen in te kopen krijgen we een scherpe prijs voor een compleet zonnepanelensysteem van goede kwaliteit. Schrijf u vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod op maat. :

Noord Nederland

Wij organiseren de Collectieve Inkoop Zonnepanelen in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.
Schrijf u vóór 1 augustus vrijblijvend in.
Meer info en inschrijven

Zuid-Holland en Zeeland

De inschrijving is vanwege overweldigend succes voor Zuid-Holland en Zeeland gesloten. Er is meer interesse dan het beschikbaar aantal zonnepanelensystemen bij de winnende leveranciers. Volgend jaar organiseren we weer een actie bij u in de regio. Laat uw gegevens achter, dan informeren wij u zodra de inschrijving is geopend.

Heeft u al ingeschreven? Dan heeft u inmiddels een persoonlijk aanbod via ons ontvangen. Dit kunt u t/m 20 juni accepteren.

Overige regio's

Woont u niet in bovenstaande regio, maar overweegt u wel zonnepanelen op uw dak? Klik hier voor meer informatie en laat uw gegevens achter. Dan informeren we u als we een collectieve inkoop bij u in de provincie verzorgen.

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid