Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Geplaatst op 16 okt 2018
Laatst bijgewerkt op 16 okt 2018, 2:45

In het derde kwartaal van 2018 is het vertrouwen van Nederlanders op de woningmarkt stabiel gebleven. Met een score van 105 is het vertrouwen nog steeds positief.

Lees meer

Verbod op asbestdaken wordt mogelijk een jaar uitgesteld

Geplaatst op 11 okt 2018
Laatst bijgewerkt op 11 okt 2018, 12:25

De regering gaat mogelijk niet vanaf 1 januari  2024 een verbod op asbestdaken invoeren, maar een jaar later. Enkele kamerleden hebben hier gisteren voor gepleit.

Lees meer

VEH: 'Richting klimaatakkoord positief, goede uitwerking grote uitdaging'

Geplaatst op 5 okt 2018
Laatst bijgewerkt op 5 okt 2018, 2:46

Vereniging Eigen Huis vindt het positief dat het Kabinet kiest voor het verleiden van huiseigenaren om te verduurzamen. Verplichtingen lijken daarmee voorlopig van de baan. Dit blijkt uit de kabinetsreactie op het klimaatakkoord.

Lees meer

VEH: ‘Schrap bankkosten bij aanpassen aflossingsvrije hypotheek’

Geplaatst op 30 sep 2018
Laatst bijgewerkt op 30 sep 2018, 4:00

Vereniging Eigen Huis roept banken op om geen kosten in rekening te brengen wanneer klanten tijdens de ‘Aflossingsblij’ campagne van banken hun aflossingsvrije hypotheek willen aanpassen.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
logoWebsitevhjaar

Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2018. Stem ook!

Stem nu!
Sta ook sterker met ruim 760.000 leden.